Despre

Despre

Despre Brasting

Societate comerciala cu capital integral privat, cu vechime de aproximativ 20 de ani in domeniul producerii si comercializarii stingatoarelor portabile si transportabile. Asiguram servicii de instalare si intretinere a sistemelor, instalatii de limitarea si stingere a incendiilor, hidranti de incendiu.

Oferim stingatoare care contin pulbere, spuma mecanica, bioxid de carbon. Distribuim echipamente pentru stingerea incendiilor, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, alte echipamente, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor, precum si prestarea de servicii de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor,servicii de verificare retele de hidranti interiori si exteriori, servicii de consultanta, formare si instruire in domeniul prevenirii si protectiei impotriva incendiilor.

.

Misiune

Dorim ca toti operatorii economici sa realizeze riscurile la care se expun si cat de importanta este preventia si protectia impotriva incendiilor.

Viziune

Plasam in centrul preocuparilor noastre calitatea serviciilor, a produselor pe care le comercializam cat si interactiunea cu furnizorii si clienti.

Avantaje si Beneficii

Costuri Reduse

Pentru afacerea ta prin externalizarea serviciului de pompieri sau a achizitiei de echipamente necesare stingerii incendilor.

Economisesti timp

Nu iti mai bati capul cu hartii sau necesar de achizitii sau verificari. Ne ocupam noi.

Rapiditate in livrare si interventie

Livram si intervenim in cel mai scurt timp posibil

Dispecerat 24/7

24/7 ne poti suna fie ca e vorba de interventie sau de echipamente

Contactează-ne!

Lasa-ne un mesaj sau suna-ne pentru orice informatii ai aveva nevoie.

Valorile Brasting

Încredere

Încrederea și siguranța se reflectă atat in serviciile cat si in produsele noastre, ajutandu-ne sa protejam si sa prevenim incidentele neplacute ce pot duce la incetarea activitatii.

Oameni Dedicați

Indiferent de pozitia in cadrul companiei Brasting, fiecare membru al familiei Brasting isi face treaba cu dedicare si pasiune. Astfel incat experienta sa fie perfecta.

Transparenta

Pentru un parteneriat corect si de lunga durata stim ca trebuie sa existe o legatura intre noi si clientii nostrii. Astfel toate deciziile se iau de comun acord si in concordanta cu nevoile reale ale clientului.

Consiliere

Ascultam, intelegem si gasim solutii dedicate fiecarui client in parte astfel incat riscul sa fie eliminat.

Profesionalism

Toata echipa Brasting este calificata si ….

Calitate

Avem cele mai bune echipamente, pentru ca noi chiar am investit in ceea ce facem pentru dumneavoastra.